KUMLINGE:

Kylässä (2,7 km.) on kauppa, posti, apteekki, pankit (OP ja ÅAB. Nytt pankista voi nostaa käteistä Debit, Kredit pankkikortilla, myös ulkolaisilla.) kesäisin kioski/ kahvio pienvenesatamassa ja sen kupeessa Ravintola Kastören. Saarellamme voit pelata tennistä tai ylläpitää kuntoasi kuntosalillamme. Jos haluat nauttia luonnosta niin satamasta alkaa luontopolku kirkolle ja Seglingessä on 3 luontopolkua jos olet kiinnostunut suunnistuksesta niin kuntamme on tehnyt suunnistuskartan KROKARNA. Hälsobanken tarjoaa vyöhyketerapiaa ja homeopaattista hoitoa. Kesäaikana terveydenhoitajilla on vuorokauden ympäri päivystys jos sairastut.

Nähtävyyksiä Kumlingessä

Eniten kävijöitä on Kumlingen S:ta Anna kirkkossa, saaristokirkko 1300-luvulta. Kirkko on historiallisesti arvokas ainutlaatuisten ja hyvin säilyneiden kalkkimaalauksien takia.
Moni joka on käynyt Kumlingen kirkossa on tullut takaisin mennäkseen vihille kauniissa kirkossamme tai vain käydessään täällä on päättänyt aviotua täällä.

Museotila Hermas 1500-luvulta johon sisältyy noin 20 rakennusta. Tilan viimeinen asukas oli kalastaja Sven Karlsson joka asui tilalla kuolemaansa asti 1973. Ohjaaja Ulrika Bengts filmasi täällä elokuvan IRIS.

Lentomajakka rakennettiin 1937 Helsinkin ja Tukholman väliselle yöpostilennon vuoksi, se siaitsee Kasbergillä 1 km lounaaseen Kumlingen lentokentältä, vain 1,5 km Nordbergin mökeiltä.

Muistokivi Kumlingen taistelusta . Kumlingeläiset halusivat 1908 pystyttää muistokiven, satavuotis muistoksi taistelusta. Mutta venäläisviranomaiset eivät antaneet tehdä sitä. Vasta 1920 Suomen yksinäistymisen jälkeen, pystytettiin muistokivi Fälbergille Apteekin viereen Kumlingessä.

Sjölundin tilamuseo Kumlingen kulttuurikeskuksessa , täällä on käyttötavaraa jota on ollut tilalla 1900-luvun alusta.

Kumlingen Apteekki on ollut samassa rakennuksessa alusta asti 1935 ja on ainoa Apteekki saaristossa, kanattaa käydä katsomassa.