Nordbergs Stugor

Maija Nordberg
AX-22820 Kumlinge / Åland

Puh +358 400 464135
maija.nordberg@aland.net

Autolla Raisiosta (Raisio):

Raision keskustan pohjoispuolelta kääntyy tie numero 192 kohti Kustavia. Tie päättyy Vuosnaisten satamaan. Ota laiva Vuosnaisista Brändön Åvaan ( 35 min). Aja Torsholman lauttasatamaan ( 22 km) ja ota laiva Kumlingeen ( n. 1 tunti).

Varaa aikaa 2 tuntia autolla Raisiosta Vuosnaisiin. Matkaa on 70 km, mutta Kustavin keskustan jälkeen on Vartsalan lautta joka ajaa aikataulun mukaan.Kesällä on paljon liikennettä ja tiet ovat kapeita ja mutkaisia eikä ohittaminen ole aina mahdollista. Vuosnaisissa on kahvio ja pienvenesatama joten aika ei tule pitkäksi odotellassa.

Autolla Marianhaminasta Hummelviikkiin (Vårdö):

Aja tietä numero 2 Vårdöön ja jatka Humelviikkiin.Prästön lossi on n. 11 km ennen Hummelvikiä. Ota laiva Kumlingeen.
Brändöstä ja Hummelvikistä tultaessa aja Kumlingen kylälle (4 km) käänny vasemmalle VISINGS tiekyltin kohdalla ja seuraa sitten kyltitystä meidän talolle , ketainen tiilitalo vasemmalla puolella.

Autolla Marianhaminasta Långnäsiin (Lumparland):

Aja tietä numero 3 kohti Lumparlandia ja Långnäsin satamaa.Ota laiva Snäcköön.
Snäcköstä aja Kumlinge kylälle (7 km) käänny oikealle VISINGS tiekyltin kohdalla ja seuraa sitten kyltitystä meidän talolle, keltainen tiilitalo vasemmalla puolella.

Varaukset Saaristolautoille:

Ålandstrafiken puh. +358 18 525 100 tai netissä www.alandstrafiken.ax

Lentojoneella:

Kumlingessä on oma lentokenttä pienoiskoneille (kiitorata 650 m).Ota yhteys Marianhaminan lentoselvitykseen lisätiedoista puh. 020 708 4402 tai netissä http://www.finavia.fi/fi/maarianhamina/

Soita meille jos tarvitset kuljetusta Nordbergin mökeille puh: +358 400 46 41 35.